Jäsentoiminta


TeeMu ry:n jäsentoimintakysely 


Heippa kaikki jäsenet ja jäsenyyttämme pohtivat.

Tällä kyselyllä haluamme kartoittaa mitä juuri sinä tahtoisit ja toivoisit meidän toiminnaltamme TeeMulla. 

Otamme erittäin mielellämme myös uusia jäseniä mukaan ideoimaan ja toteuttamaan meidän kanssamme yhdessä jäsentoimintaa.

Tällä hetkellä tarjoamme osana jäsenyyttä kerran viikossa kuntosalivuoron Pitkäjärven koulun kuntosalilla sekä keväisin ja syksyisin jäsenkahvit. Sivujemme kautta voit myös tilata sähköpostiisi uutiskirjeen, jossa tiedotetaan yhdistyksen ajankohtaisista asioista. 

Kyselyyn voit vastailla 12.05.2024 saakka. 

Kysely on lyhyt ja siihen menee aikaa n. 5 minuuttia. 

https://forms.gle/XJ5KxsXf5x4LaaYt8⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


Tervetuloa mukaan!


Keväisin terveisin, 

Yhteisöohjaaja Teea ja koko TeeMun väkiYhdistyksen jäsenille ja kannatusjäsenille on tarjolla kuntosalivuoro kerran viikossa Pitkäjärven koululla. Ajankohta kuntosalivuorolle löytyy nettisivuiltamme tai soittamalla yhteisöohjaajalle.

Tule mukaan ideoimaan ja kehittämään jäsentoimintaa!

Ota yhteyttä! 

Yhteisöohjaaja

Teea Jokela
050 360 7286
teea.jokela@teemanamuutos.fi


Jäsenmaksu

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä 15 vuotta täyttänyt työttömänä oleva tai työttömyysuhan alainen henkilö. Jäsenmaksu on työttömiltä 10€/kalenterivuosi.


Liity jäseneksi!

Täytä alla oleva jäsenlomake ja maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille FI77 5104 0020 0907 87. 

Jäsenkortti tulee tämän jälkeen kirjeessä kotiisi. 

Liittyä voit toki myös paikan päällä TeeMun toimistolla!

Täyttämällä tämän lomakkeen hyväksyn, että antamani tiedot liitetään yhdistyksen jäsenrekisteriin ja tietojani voidaan käyttää myös yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen. 

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.


Kuntosali

Yhdistyksen jäsenille on tarjolla kuntosalivuoro kerran viikossa Pitkäjärven koulun kuntosalilla. Kevään 2024 salivuoro on tiistaisin klo 17-18 ja sama aika jatkuu 30.04.2024 loppuun saakka. Pitkäjärven koulu, Vatialantie 4 A, 36240 Kangasala. 

Käyttäjät huom!

  • Painot laitteista on poistettava käytön jälkeen. Mikäli kevyempiä laitteita siirretään paikoiltaan, ne on myös käytön jälkeen palautettava omille paikoilleen.
  • Ulkokengät tulee jättää liikuntasalin eteisaulaan naulakoiden alle niille varatuille paikoille. Ulkokengillä ei mennä pukuhuoneisiin eikä kuntosalille. Kosteiden kelien myötä kura kulkee kengissä tehokkaasti pukuhuoneisiin ja aiheuttaa siivoukselle lisätyötä.
  • Salivuoro lopetetaan aina muutama minuutti ennen määrätyn ajan umpeutumista (välineiden korjaus pois salista), jotta seuraava ryhmä pääsee ajallaan saliin.
  • Ryhmät odottavat omaa vuoroaan salin ulkopuolella, eivätkä mene salin reunoille odottamaan ennen oman vuoron alkua. Salista myös poistutaan reippaasti oman vuoron päätyttyä.

Hallimestari valvoo iltakäyttäjien toimintaa ja tarvittaessa ohjaa ja opastaa epäselvissä tilanteissa.

Myös opiskelijat, eläkeläiset sekä työelämässä mukana olevat ovat tervetulleita kuntosalivuorolle kannatusjäsenmaksun hinnalla!