Jäsentoiminta


Yhdistyksen jäsenille ja kannatusjäsenille on tarjolla kuntosalivuoro kerran viikossa Pitkäjärven koululla. Ajankohta kuntosalivuorolle löytyy nettisivuiltamme tai soittamalla Sarille.

Tule mukaan ideoimaan ja kehittämään jäsentoimintaa!

Ota yhteyttä! 

Yhteisöohjaaja

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Sari Koivumäki
050 360 7286
sari.koivumaki@teemanamuutos.fi


Jäsenmaksu

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä 15 vuotta täyttänyt työttömänä oleva tai työttömyysuhan alainen henkilö. Jäsenmaksu on työttömiltä 10€/kalenterivuosi.


Liity jäseneksi!

Täytä alla oleva jäsenlomake ja maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille FI77 5104 0020 0907 87. 

Jäsenkortti tulee tämän jälkeen kirjeessä kotiisi. 

Liittyä voit toki myös paikan päällä TeeMun toimistolla!

Täyttämällä tämän lomakkeen hyväksyn, että antamani tiedot liitetään yhdistyksen jäsenrekisteriin ja tietojani voidaan käyttää myös yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen. 

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.


Kuntosali

Yhdistyksen jäsenille on tarjolla kuntosalivuoro kerran viikossa Pitkäjärven koulun kuntosalilla. Syksyn 2023 salivuoro alkaa tiistaina 8.8. klo 17-18 ja sama aika jatkuu huhtikuun 2024 loppuun saakka. Pitkäjärven koulu, Vatialantie 4 A, 36240 Kangasala. 

Käyttäjät huom!

  • Painot laitteista on poistettava käytön jälkeen. Mikäli kevyempiä laitteita siirretään paikoiltaan, ne on myös käytön jälkeen palautettava omille paikoilleen.
  • Ulkokengät tulee jättää liikuntasalin eteisaulaan naulakoiden alle niille varatuille paikoille. Ulkokengillä ei mennä pukuhuoneisiin eikä kuntosalille. Kosteiden kelien myötä kura kulkee kengissä tehokkaasti pukuhuoneisiin ja aiheuttaa siivoukselle lisätyötä.
  • Salivuoro lopetetaan aina muutama minuutti ennen määrätyn ajan umpeutumista (välineiden korjaus pois salista), jotta seuraava ryhmä pääsee ajallaan saliin.
  • Ryhmät odottavat omaa vuoroaan salin ulkopuolella, eivätkä mene salin reunoille odottamaan ennen oman vuoron alkua. Salista myös poistutaan reippaasti oman vuoron päätyttyä.

Hallimestari valvoo iltakäyttäjien toimintaa ja tarvittaessa ohjaa ja opastaa epäselvissä tilanteissa.

Myös opiskelijat, eläkeläiset sekä työelämässä mukana olevat ovat tervetulleita kuntosalivuorolle kannatusjäsenmaksun hinnalla!