Jäsentoiminta 

Yhdistyksen jäsenille ja kannatusjäsenille on tarjolla kuntosalivuoro kerran viikossa Pitkäjärven koululla kevät- ja syyskaudella. Kesällä kuntosali on aina tauolla. Ajankohta kuntosalivuorolle löytyy nettisivuiltamme tai soittamalla yhteisöohjaajalle. 

Järjestämme myös yhteisretkiä ja muuta yhteistoimintaa joiden infot löydät parhaiten aika ajoin lähetettävästä jäsentiedotteesta omasta sähköpostistasi, sosiaalisesta mediasta (TeeMu ry. instagram ja facebook) sekä toimistomme vaihtuvista ikkunatiedotteista.  

Lämpimästi tervetuloa mukaan ideoimaan ja kehittämään jäsentoimintaa!

Ota yhteyttä! 

Yhteisöohjaaja

Teea Jokela
050 360 7286
teea.jokela@teemanamuutos.fi


Jäsenmaksu

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä 15 vuotta täyttänyt työttömänä oleva tai työttömyysuhan alainen henkilö. Jäsenmaksu on työttömiltä 10€/kalenterivuosi.


Tule mukaan jäseneksi! 

Täytä alla oleva jäsenlomake ja maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille FI77 5104 0020 0907 87. 

Jäsenkortti tulee tämän jälkeen kirjeessä kotiisi. 

Liittyä voit toki myös paikan päällä TeeMun toimistolla!

Täyttämällä tämän lomakkeen hyväksyn, että antamani tiedot liitetään yhdistyksen jäsenrekisteriin ja tietojani voidaan käyttää myös yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen. 

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.


Kuntosali

Yhdistyksen jäsenille on tarjolla kuntosalivuoro kerran viikossa Pitkäjärven koulun kuntosalilla. Kevään 2024 salivuoro on päättynyt. Tiedotamme alkusyksyn mittaan, kun syksyn salivuoro aikataulu on tiedossa. Kiitokset salilla kävijöille ja aurinkoista kesää! 

Käyttäjät huom!

  • Painot laitteista on poistettava käytön jälkeen. Mikäli kevyempiä laitteita siirretään paikoiltaan, ne on myös käytön jälkeen palautettava omille paikoilleen.
  • Ulkokengät tulee jättää liikuntasalin eteisaulaan naulakoiden alle niille varatuille paikoille. Ulkokengillä ei mennä pukuhuoneisiin eikä kuntosalille. Kosteiden kelien myötä kura kulkee kengissä tehokkaasti pukuhuoneisiin ja aiheuttaa siivoukselle lisätyötä.
  • Salivuoro lopetetaan aina muutama minuutti ennen määrätyn ajan umpeutumista (välineiden korjaus pois salista), jotta seuraava ryhmä pääsee ajallaan saliin.
  • Ryhmät odottavat omaa vuoroaan salin ulkopuolella, eivätkä mene salin reunoille odottamaan ennen oman vuoron alkua. Salista myös poistutaan reippaasti oman vuoron päätyttyä.

Hallimestari valvoo iltakäyttäjien toimintaa ja tarvittaessa ohjaa ja opastaa epäselvissä tilanteissa.

Myös opiskelijat, eläkeläiset sekä työelämässä mukana olevat ovat tervetulleita kuntosalivuorolle kannatusjäsenmaksun hinnalla!