Siivooja - TeeMu ry.


Etsimme yhdistyksen toimipaikkaan siivoojaa, jonka työtehtäviin kuuluu toimitilojen viihtyisyyttä ja siisteyttä tukevat tehtävät.Tehtävänäsi on tilojen siivous, siivousvälineistä huolehtiminen, järjestyksen ylläpito ja kahvin keittäminen. Lisäksi huolehdit ulkoalueen siisteyden ylläpitämiseen liittyvistä kevyistä tehtävistä kuten roska-astioiden tyhjentäminen ja lakaisu. 

Tässä työtehtävässä olet keskeinen osa yhteisöämme, joten edellytämme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja taidat suomen kielen.

Kokemus tai koulutus siivousalasta on eduksi, mutta ennen kaikkea etsimme henkilöä, jolla on kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä työn suunnitteluun. Sinulla on kykyä nähdä, missä sinun työpanostasi tarvitaan.


Työtehtävä edellyttää oikeutta yhdistyksille myönnettävään korkeimpaan palkkatukeen, palkkatukioikeutesi voit tarkistaa TE-palveluista/ OMA-valmentajalta.  

Työaika tehtävässä on 18 tuntia viikossa ja palkka 830€ kuukaudessa. Määräaikaisen työtehtävän soveltuvuuden arvioimiseksi voidaan käyttää ensin myös työkokeilua.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo pikimmiten matkaan osoitteeseen rekry@teemanamuutos.fi, viestin aiheeksi: Hakemus siivooja.

Aloitus sopimuksen mukaan.


Lisätietoja antavat:

Asta 050 434 4924 
Jaana 050 433 7040