Avustavat tehtävät Raudanmaan kylätalolla


Etsimme yhteistyötyönantajalle Raudanmaan kylätalolle työntekijää avustaviin tehtäviin.


Lounaskahvila Mäyrä

Tehtävänäsi on avustavat tehtävät esimerkiksi kylätalon lounaskahvilassa sekä asiakastilojen siisteyden ylläpidossa. Tehtävänkuvaa mietitään yhdessä valitun henkilön kanssa ja työnkuvaa voidaan räätälöidä osaamisesi mukaan. Jos olet esimerkiksi innokas ja osaava leipuri voisi leivonnaisten valmistaminen olla sinun tehtäväsi kylätalolla. Eli tarjolla on mahdollisuuksien paikka!

Toivomme sinulta soveltuvaa kokemusta, mutta ennen kaikkea kiinnostusta ja työskentelyä tukevaa asennetta. Raudanmaalla arvostetaan ”maalaisjärkeä”, toimeen tarttumista ja idearikkautta!

Hygieniapassi on eduksi, mutta tarvittaessa järjestämme koulutuksen. 

Raudanmaalla pääset mukaan tiimiin, joka kehittää yhdessä uudenlaista toimintaa ja toimintamallia. Samalla pääset osaksi Raudanmaan elävän kylän yhteisöä ja toimintaa - tervetuloa Raudanmaalaisten joukkoon!

Tehtävä edellyttää oikeutta korkeimpaan palkkatukeen. Palkkatukioikeutesi voit tarkistaa TE-palveluista/OMA-valmentajalta. 

Suunniteltu työaika tehtävässä on 26 tuntia viikossa, mutta työaikaa voidaan räätälöidä valitun henkilön kanssa. Palkka suunnitellulla työajalla 1200€ kuukaudessa.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi pikimmiten osoitteeseen rekry@teemanamuutos.fi, viestin aiheeksi: Kylätalon työntekijä.


Lisätietoja antavat:

Jaana 050 433 7040
Asta 050 434 4924