Kuntosali

Talvi- ja kevätkauden kuntosalivuorot yhdistyksen jäsenille ovat Pitkäjärven koululla, kesän ajan vuorot ovat tauolla ja palaavat 5.8.2019 alkaen. Ilmoitamme yhdistykselle varatun vuoron aikataulun kesän aikana.

Käyttäjien huom! Painot laitteista on poistettava käytön jälkeen. Mikäli kevyempiä laitteita siirretään paikoiltaan, ne on myös käytön jälkeen palautettava omille paikoilleen.

Ulkokengät tulee jättää liikuntasalin eteisaulaan naulakoiden alle niille varatuille paikoille. Ulkokengillä ei mennä pukuhuoneisiin eikä kuntosalille. Kosteiden kelien myötä kura kulkee kengissä tehokkaasti pukuhuoneisiin ja aiheuttaa siivoukselle lisätyötä.

Salivuoro lopetetaan aina muutama minuutti ennen määrätyn ajan umpeutumista (välineiden korjaus pois salista), jotta seuraava ryhmä pääsee ajallaan saliin.

Ryhmät odottavat omaa vuoroaan salin ulkopuolella, eivätkä mene salin reunoille odottamaan ennen oman vuoron alkua. Salista myös poistutaan reippaasti oman vuoron päätyttyä.

Hallimestari valvoo iltakäyttäjien toimintaa ja tarvittaessa ohjaa ja opastaa epäselvissä tilanteissa.

Myös opiskelijat, eläkeläiset sekä työelämässä mukana olevat ovat tervetulleita! Koska vuorot ovat yhdistykselle maksullisia, edellytämme käyttäjiltä yhdistyksen jäsenmaksun (työttömät 10€/vuosi) muut käyttäjät tukijäsenmaksun (20€/vuosi) suoritusta. Tie-dustelut nettisivujen 'Ota yhteyttä'-lomakkeella.