Emäntä/isäntä, Raudanmaa


Etsimme yhteistyötyönantajalle Raudanmaan kylätalolle emäntää tai isäntää, jonka työnkuvaan kuuluu talon siisteydestä, viihtyisyydestä ja somistamisesta vastaaminen.Tehtävänäsi on huolehtia tilojen yleisestä siisteydestä sekä siitä, että tavarat ovat paikallaan. Lisäksi luot kylätalon tunnelmaa sillä, että sisustus ja somistus sopivat erilaisiin tapahtumiin ja esimerkiksi vuodenaikoihin. 

Kylätalolla järjestetään lasten ja aikuisten tapahtumia, sekä esimerkiksi lasten syntymäpäiviä, joten tilojen tulee muuntua tarvittaessa monenlaisiin tarpeisiin. Kylätalon Lounaskahvila Mäyrä on avoinna ympäri vuoden ja olisi hienoa, että esimerkiksi tapahtumien teemat tai vuodenaika näkyisi sisustuksessa ja somistuksessa. 

Arvostamme sitä, että siivousvälineiden lisäksi kädessäsi tarvittaessa pysyy myös hiukan vasara, maalisuti tai vaikkapa istutuskauha. Halutessasi voit myös tehdä opasteita ja mainoksia talon toiminnasta, tukemaan muuta toimintaa. Raudanmaalla arvostetaan ”maalaisjärkeä”, toimeen tarttumista ja idearikkautta!

Raudanmaalla pääset mukaan tiimiin, joka kehittää yhdessä uudenlaista toimintaa ja toimintamallia. Samalla pääset osaksi Raudanmaan elävän kylän yhteisöä ja toimintaa - tervetuloa Raudanmaalaisten joukkoon!


Työtehtävä edellyttää oikeutta yhdistyksille myönnettävään korkeimpaan palkkatukeen, palkkatukioikeutesi voit tarkistaa TE-palveluista/ OMA-valmentajalta.  

Työaika tehtävässä on 18 tuntia viikossa ja palkka 750€ kuukaudessa. 

Laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo pikimmiten matkaan osoitteeseen rekry@teemanamuutos.fi, viestin aiheeksi: Hakemus emäntä/isäntä.


Lisätietoja antavat:

Asta 050 434 4924 
Jaana 050 433 7040