Kokki - Raudanmaa


Hei sinä taitava ruuanlaittaja!

Etsimme yhteistyötyönantajallemme Raudanmaan kylätalolle keittiötiimiin kesäsesongille kokkia, joka taitaa monipuolisesti keittiön töitä ja jolta ei kapustat tipahda käsistä yllättävissä tilanteissa. Meillä asenne ratkaisee!Vaikka takataskussa ei ole ravintola-alan tutkintoa, mutta haluat oppia uutta ja tunnet poltetta päästä kokkailemaan ammattikeittiössä, voisit olla etsimämme henkilö. Jos olet tottunut tekemään herkullista ruokaa tuosta noin vain suuremmallekin porukalle tai omistat jauhopeukalon ja rakastat leipomista - ilmianna itsesi, sillä sinä saatat olla Raudanmaan seuraava Masterchef!

Meillä pääset mukaan tiimiin, joka kehittää yhdessä uudenlaista toimintaa ja toimintamallia. Samalla pääset osaksi Raudanmaan elävän kylän yhteisöä ja toimintaa. Töihin kulkemiseksi tarvitaan omaa autoa.


Odotamme sinulta:

  • Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (kokki) tai työkokemusta alalta tai vankkaa osaamista ja innostusta ruoanlaittoon 
  • Hygieniapassia ja salmonellatodistusta
  • Paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta
  • Reipasta positiivista ja innostunutta asennetta 
  • Ylpeyttä omasta tekemisestä, jatkuvaa halua kehittyä ja kokeilla uutta
  • Intohimoa tehdä herkullista ja houkuttelevan näköistä ruokaa

Tarjoamme sinulle:

Rennon, suvaitsevaisen työympäristön, jossa haastamme toisiamme kehittymään ja tuomaan esille omaa kiinnostustaan ja osaamistaan.


Toivomme, että sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. 

Mikäli sinulla ei ole hygieniapassia järjestämme koulutuksen.

Jos sinulta vielä puuttuu unelmien työpaikka, niin laita hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@teemanamuutos.fi, viestin aiheeksi: Hakemus kokki. 

Työsuhde on määräaikainen, säännöllinen erikseen sovittava viikkotyöaika, osa työstä viikonloppu tai iltatyötä. 

Palkkaus ravintola-alan työehtosopimuksen mukaan. 

Työn aloitus huhti-toukokuussa.


Lisätietoja antavat:

Asta 050 434 4924
Jaana 050 433 7040