Liikuntatoiminnan ohjaaja


Ovatko “liike on lääke”, “ylös ulos ja lenkille” sekä “pienikin liike piristää” sinulle tuttuja lausahduksia? 

Haluaisitko työskennellä liikkumisen ja liikkumaan innostamisen parissa sekä päästä kehittämään uutta toimintaa?


Haemme Ompelijaa - Teemana Muutos - TeeMu ry.

Etsimme yhdistykselle liikuntatoiminnan ohjaajaa.

Työtehtäviisi kuuluu yhdistyksen jäsenille tarjottavan matalan kynnyksen liikuntatoiminnan suunnittelu, kehittäminen sekä ohjaus. Lisäksi pidät huolta lainattavista liikuntavälineistämme niin lainauskirjanpidon kuin tarvittavan huoltamisenkin suhteen.

Toivomme sinulta ennen kaikkea kiinnostusta liikkumiseen sekä liikkuvaista työtä kohtaan. Edellytämme, että sinulla on työelämän pelisäännöt hallussa, osaat toimia oma-aloitteisesti ja ihmisten kanssa toimiminen on sinulle tuttua. 

Työtehtävä edellyttää oikeutta yhdistyksille myönnettävään korkeimpaan palkkatukeen (olet ollut työttömänä 24 kuukautta 28 kuukauden aikana), palkkatukioikeutesi voit tarkistaa TE-toimistosta / omavalmentajaltasi. 

Työaika tehtävässä on 18 tuntia viikossa ja palkka 850€ kuukaudessa. Työaika voi sijoittua myös alkuiltaan. Määräaikaisen työtehtävän soveltuvuuden arvioimiseksi voidaan käyttää ensin myös työkokeilua. Aloitus sopimuksen mukaan.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi pikimmiten osoitteeseen rekry@teemanamuutos.fi, viestin aiheeksi: Hakemus liikuntatoiminnan ohjaaja.


Lisätietoja antavat:

Asta 050 434 4924
Jaana 050 433 7040