Media-assistentti


Oletko omillasi ihmisten parissa niin yhteisössä kuin viestintäkanavissa? Onko sinulla jo kokemusta erilaisista viestinnän tehtävistä esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa sekä kotisivujen ylläpidosta?


Tehtävä on uusi ja työnkuvaa kehitetään yhdessä. Työtehtäviisi kuuluu yhdistyksen viestintäkanavien päivittäminen sekä kehittäminen.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta viestintäkanavien käytöstä ja valokuvauksesta. Edellytämme kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat kohdata erilaisia ihmisiä. Tehtävään voi sisältyä tapahtumiin osallistumista. 

Aloitus mahdollisimman pian!


Työtehtävä edellyttää oikeutta yhdistyksille myönnettävään korkeimpaan palkkatukeen, palkkatukioikeutesi voit tarkistaa OMA-valmentajaltasi. 

Työaika tehtävässä on 18 tuntia viikossa ja palkka 800€ kuukaudessa. Työtehtävän soveltuvuuden arvioimiseksi voidaan käyttää ensin myös työkokeilua.


Laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi pikimmiten osoitteeseen rekry@teemanamuutos.fi, viestin aiheeksi: Hakemus media-assistentti.


Lisätietoja antavat:

Asta 050 434 4924 

Jaana 050 433 7040