Siivooja - Nattarin Huolto Oy


Etsimme yhteistyötyönantajalle Nattarin Huollolle kesätyöntekijää porrassiivoukseen, olisitko se sinä?Nattarin Huolto Oy on Kangasalan Nattarin ja Liutun alueella kiinteistöhuoltoyritys jo vuodesta 1974, jonka tehtäviin kuuluu kiinteistöjen isännöinti-, huolto- ja siivoustehtävät.


Etsimme mukavaan joukkoon kesätöihin siivoojaa, jonka työtehtäviin kuuluu taloyhtiöiden porraskäytävien ja yleisten tilojen siivoaminen. Taloyhtiömme ovat kävelyetäisyydellä toisistaan. 

Etsimme reipasta, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää. Hyvä fyysinen kunto on plussaa, sillä osassa taloyhtiöstä ei ole hissiä. Aiempi työkokemus siivousalalta katsotaan eduksi.

Työaika 37,5h/vko, palkkaus TES:n ja kokemuksen mukaan. Määräaikaisen työn kesto kesäkuun alusta heinäkuun loppuun. Sinulla on mahdollisuus tehdä myös lomasijaisuuksia jatkossa Nattarin Huollolla. 

Toivomme, että sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. 

Laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo pikimmiten osoitteeseen rekry@teemanamuutos.fi, viestin aiheeksi: Hakemus porrassiivooja. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.


Lisätietoja antavat:

Asta 050 434 4924 
Jaana 050 433 7040