Siistijä - Nattarin Huolto Oy


Etsimme Nattarin Huollolle työntekijää vakituiseen työsuhteeseen porrassiivoukseen, olisitko se sinä?Nattarin Huolto Oy on Kangasalan Nattarin ja Liutun alueella kiinteistöhuoltoyritys jo vuodesta 1974, jonka tehtäviin kuuluu kiinteistöjen isännöinti-, huolto- ja siivoustehtävät.


Haemme mukavaan joukkoon vakituiseen työsuhteeseen siistijää. Työhön kuuluu taloyhtiöiden porraskäytävien ja yleisten tilojen siivoaminen. Taloyhtiömme ovat kävelyetäisyydellä toisistaan. 

Toivomme reipasta, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää. Hyvä fyysinen kunto on plussaa osassa taloyhtiöstä ei ole hissiä. Aiempi työkokemus siivousalalta katsotaan eduksi. 

Työtehtävistä maksetaan TES:n ja kokemuksen mukainen palkka. Työaika tehtävässä 37,5h/vko. Työt alkavat heinäkuusta tai sopimuksen mukaan. Rekrytoinnissa työllistyy suoraan Nattarin Huollon kirjoille.  Työstä Muutoksia-hankkeen kautta on mahdollista suorittaa työturvallisuuskortti.  Työpaikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo pikimmiten osoitteeseen rekry@teemanamuutos.fi, viestin aiheeksi: Hakemus porrassiivooja. 


Lisätietoja antavat:

Asta 050 434 4924 
Jaana 050 433 7040