Talkkari


Pidätkö mielelläsi huolta siitä, että piha-alue on siisti ja paikat kunnossa?Etsimme yhdistykselle uuteen tehtävään talkkaria. Työtehtäviisi kuuluu piha-alueen siisteydestä huolehtiminen sekä tarvittaessa kevyttä nikkarointia vaativat tehtävät toimitiloissa.

Toivomme sinulta soveltuvaa kokemusta, mutta ennen kaikkea kiinnostusta ja työskentelyä tukevaa asennetta. Edellytämme, että sinulla on työelämän pelisäännöt hallussa, osaat toimia oma-aloitteisesti ja ihmisten parissa toimiminen on sinulle mielekästä.

Työtehtävä edellyttää oikeutta yhdistyksille myönnettävään korkeimpaan palkkatukeen (olet ollut työttömänä 24 kuukautta 28 kuukauden aikana), palkkatukioikeutesi voit tarkistaa TE-toimistosta/omavalmentajaltasi. Työaika tehtävässä on 18 tuntia viikossa ja palkka 750€ kuukaudessa. Määräaikaisen työtehtävän soveltuvuuden arvioimiseksi voidaan käyttää ensin myös työkokeilua.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi pikimmiten osoitteeseen rekry@teemanamuutos.fi, viestin aiheeksi: Talkkari.


Lisätietoja antavat:

Asta 050 434 4924 

Jaana 050 433 7040