Yhteisöohjaaja


Haemme yhdistyksen yleishyödyllisiin tehtäviin 

YHTEISÖOHJAAJAA

STEAn Paikka auki - avustusohjelman kautta.


Paikka auki on sosiaali- ja terveysministeriön (STM) avustusohjelma, jonka kautta hakuun tulevat työpaikat on tarkoitettu työttömille alle 30-vuotiaille nuorille sekä osatyökykyisille (ilman ikärajausta). Lisätietoja Paikka Auki-ohjelmasta löydät www.paikka-auki.fi nettisivustolta. 


Teemana Muutos - TeeMu ry. on toiminut Kangasalla työttömien tukena vuodesta 1993 alkaen ja tunnettiin aiemmin nimellä Kangasalan Työttömät ry. Toimintaamme ohjaa tasa-arvoisuus, kunnioittava kohtaaminen, luottamuksellisuus ja yhteisöllisyys. 

Tarjoamme tukea työllistymiseen, omien vahvuuksien löytämiseen, arjen hallintaan, digitaitojen kehittämiseen sekä liikunnan ilon löytämiseen hankkeidemme kautta sekä jäsentoiminnalla. Voit tutustua yhdistyksen toimintaan sivuillamme: www.teemanamuutos.fi.


Yhteisöohjaajana tehtäviisi kuuluu:

  • jäsenyhteyshenkilönä toimiminen
  • jäsentoiminnan suunnitteluun, kehittämiseen ja ohjaamiseen osallistuminen
  • yhdistyksen viestintä- ja markkinointityöhön osallistuminen
  • avustavat toimistotyöt

Toivomme sinulta:

  • tehtävää tukevaa soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta
  • arvojemme mukaista työotetta
  • vuorovaikutus- ja kohtaamistaitoja
  • sujuvia digi- ja viestintätaitoja
  • positiivista asennetta ja idearikkautta

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön ja itsenäisen tehtävän, jossa on mahdollisuus vaikuttaa työpäivien rakenteeseen. Työtä tehdään pääasiassa lähityönä, mutta etätyö soveltuvin osin mahdollista. Saat työhön esihenkilön ja työyhteisön tuen. Työtehtävää ja työaikaa voidaan räätälöidä osaamisesi ja työkykysi huomioiden. 

Työn suunniteltu aloitusajankohta on 6.3.2023 tai sopimuksen mukaan, kun STEAn avustusehdotus on saanut vahvistuksen. Työsuhteen kesto on yksi vuosi ja suunniteltu työaika 28 h/vko pääsääntöisesti arkiaikaan. Kokonaispalkka 1500€/kk. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 


Lähetä hakemus sekä cv 30.1.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@teemanamuutos.fi, viestin aiheeksi: Yhteisöohjaaja. 

Voit halutessasi lähettää hakemuksen liitteenä myös videoesittelyn itsestäsi. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana.


Lisätietoja voi kysyä toiminnanvastaava Astalta: asta.lahikainen@teemanamuutos.fi / 050 434 4924.