Puheenjohtajan Pakinat - Alkusoitto

  • ke 2.12.2020


The most kuolleena syntynyt idea: 

Pyytää sitä kaikkein some-vihamielisintä henkilöä kirjoittamaan jotain ihme blogipäivitystä...!? Masennus, epätoivo, vastarinta, kielto; no eihän sitä voi kieltäytyä, kun kerran pyydetään. 
Ai voi vai!? 

Kiltin tytön syndrooma iskee päälle, ei siis voi. 

Marraskuun pimeys, tihkusade, korona yrittää estää kaiken sosiaalisen toiminnan, kesästä enää muistot jäljellä, rusketuksesta ei sitäkään, peilistä katsoo kalpeanharmaa väsynyt naama. Kenen lienee?

Luojan lykky, tiistaiaamu. Kellon piristessä (se vanhanaikainen herätyskello) ylös ja "harmitellen" aamutoimiin. Kurainen auto kohti Riunrantaa. Jes, hymyä ei tarvitse houkutella naamalle, vaan on niin kiva nähdä yhdistyksen porukkaa. 

Onneksi on tämä vapaaehtoispäivä. Ompelimon tehotrio, ohjaajat, tietokonevelhot, kaikki te TeeMu ry:n tiloissa toimijat: kiitos teille kun luotte hyvän tunnelman ja jaksatte kestää viikoittain saapuvat vapaaehtoiset!

Tuolit loppuvat välillä, pullaa ollaan mankumassa ja aina on hölmöt jutunaiheet ...

Te vain hymyilette ja kehutte! Yhdistys on näköjään täyttänyt tavoitteensa: parantaa työttömien elämänlaatua. Tai sitten te vain olette niin aurinkoista sakkia jo syntyissään!

Hämmästelee yhd. pj Merja