Puheenjohtajan Pakinat - I did it!

  • ti 15.12.2020

I did it! 

Keksin ratkaisun erääseen koronan aiheuttamaan ongelmaan! 


Mikä olen, miksi olen, kuka minua tarvitsee!? 

Älkää lastatko enempää toimintoja ja vaatimuksia harteilleni! 

Älkää myöskään unohtako minua ja perusominaisuuksiani!

Nimittäin käteisen rahan käyttö on ollut ei-toivottavaa jo melkein vuoden ja samat setelit ja kolikot ovat lähes maatuneet lompakon syövereihin. Mutta kiitos lähestyvän joulun ja perinteisen Pelastusarmeijan patakeräyksen, löysin vihdoin paikan johon mielellään otetaan rahaa. 

Onhan heilläkin virtuaalimaailmassa keräyslupa, vaan olipa mukava nähdä ihan oikea ihminen patavahtina ja saada hyvän joulun toivotus hymyn kera. 

Pienestä sitä on tyytyväinen...

-

Vielä jäin ihmettelemään lompakon käyttötarkoituksen nopeaa muuttumista. 

Siellähän ei enää kuljetella rahaa, vaan maksukortteja, jäsenkortteja, käyntikortteja, valokuvia, ajokorttia, muistilappuja, kuitteja... Lompakko, samoin kuin puhelin, kärsii varmasti identiteettiongelmasta. 

hannu lindholm pelastusarmeija joulupata
Kuva: www.pelastusarmeija.fi

Mikä olen, miksi olen, kuka minua tarvitsee!? Älkää lastatko enempää toimintoja ja vaatimuksia harteilleni! Älkää myöskään unohtako minua ja perusominaisuuksiani! Puhukaa!! Osaan kännyköistä ei varmaan ole puhuttu koskaan... :))

No, ihan yhtä hyvin nämä aatokset taitavat koskea ihmisiäkin. Eikö!?

Tänä kummallisena koronajouluna tehdään parhaamme ettei ketään unohdeta, ei vaadita liikaa keneltäkään, ei edes itseltä. Ja puhutaan. Lämpöä ja läheisyyttä voi antaa monin tavoin, niitä saa tuhlatakin.

Lupaa yhd.hall.pj Merja