Puheenjohtajan Pakinat - Kesä. Mökki. Pukeutuminen.

  • ti 15.6.2021

Kesämökkipukeutuminen : yöpaita, villasukat, risat kumpparit. Vain täällä, helteellä ja omassa rauhassa voin kuvitella olevani normaali ihminen näissä vermeissä.


Yöpaita/tunika kiskottiin päälle uinnin jälkeen, joka oli tarpeen koiran kanssa tehdyn metsälenkin päätteeksi. Hiki ja hyttysmyrkyt huuhdeltiin järven hämmästyttävän lämpimään veteen. Villasukat ja reikäiset kumpparit (ne rakkaimmat ja kävelyyn parhaiten sopivat) vedettiin jalkaan, koska isäntä kutsui katsomaan metsän ryteikköön kaivettua monttua. Paikalle pitäisi joskus nousta vierasmaja. 

Sitä kuoppaa katsellessa etsin kaikki asiaankuuluvat, mielenkiintoa osoittavat fraasit esiin : Ohoh, onpa syvälle kaivettu! Joko kallio tuli vastaan? Ai ei... No ehkä jostain toisesta paikasta? Soitetaanko rakennustarkastusviranomaiselle, paljonko niitä metrejä piti olla rantaan? Yes, hyvältä näyttää tähän asti! 

Minäpä tästä lähdenkin...


Viikon kuluttua pitää palata sivistyksen pariin kotikaupunkiin Kangasalle ja alkaa taas pukeutua asiaankuuluvalla tavalla. Koirakin joutuu hihnaan. Voi meitä kahlehdittuja!

Vaan ei valiteta, ulkoilureitistö on kaupungissa paljon monipuolisempi. Maalla on yksi tie ja muutama metsäpolku eli jos et rämmi umpimetsässä niin vaihtoehdot ovat siinä. Ulkona kyllä saat olla aamusta iltaan, paljasvarpain tai ne ihanat kulahtaneet nokialaiset jalassa.

Muitakin etuja kaupunkiympäristöstä löytyy. Läppäri toimii ilman hotspottia (opettelin vihdoin sen käytön, josta tietyt henkilöt ilahtunevat..). Telkusta katsomatta jääneet ohjelmat löytyvät Areenasta. Mistä löytyy aikaa niiden katsomiseen, sitä en tiedä.


Ja TeeMun uusi kotipesä Nattarissa on aivan naapurissani! Se on viihtyisä ja kutsuva, tervetuloa vaan kaikki tutustumaan! Niin minäkin teen, useamman kerran viikossa, oli asiaa tai ei. Porttikieltoa odotellessa... 

Yhdistyksemme sivuilta huomasin että saimme syksyksi kuntosalivuoron taas varhaisemmaksi (klo 17 - 18 tiistaisin) joten odotan innolla elokuuta ja uuden kauden alkua. 

Kumpa koronatilanne sallisi harjoittelun jatkumisen! Käyttäkää kaikki tilaisuutta hyväksenne, pienellä jäsenmaksulla saa viikoittaisen vuoron hyvällä salilla Pitkäjärven koululla. 

Nähdään siellä!


Lämmintä, rentouttavaa ja koronavapaata kesää kaikille!


Toivottaa
hall.pj Merja