Kahvion vastaava

Rekolan toimintakeskuksessa on avautumassa yhdistyksemme kahvilan vastaavan palkkatukipaikka elokuussa. 

Yhdistyksen kahviossa on valmistettu päivittäin maittava kotiruokalounas noin 4-15 hengelle, huomioiden myös tarvittavat erikoisruokavaliot kuten kasvis, vegaaninen tai gluteeniton. Lisäksi kahviossa on ollut tarjolla kahvia/teetä sekä leivonnaisia tilanteen mukaan, leivonnaisia on valmistettu myös tilauksesta. 

Kahvion vastaavaan työtehtäviin kuuluu ruokalistasuunnittelu sekä tilauslistojen tekeminen taloudellisuus huomioiden, lounaan valmistus ja leipominen, astiahuolto ja keittiö- ja ruokailtutilojen siisteyden ja elintarvikevaraston ylläpitäminen, kahvion asiakaspalvelu sekä kokouskattauksista vastaaminen. Työhön voi myöhemmin sisältyä myös siivoustyötehtäviä.

Toivomme sinulta soveltuvaa keittiöalan koulutusta ja kokemusta, mutta ennen kaikkea kiinnostusta keittiötyöskentelyyn sekä kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Yhdistyksen kahvion toimintaa on tarkoitus kehittää, joten kehittämismyönteisyydestä on etua. Hygieniapassi on eduksi, mutta korttikoulutuksen suorittaminen on mahdollista myös työskentelyn aikana. 

Työtehtävä edellyttää oikeutta yhdistyksille myönnettävään korkeimpaan palkkatukeen, palkkatukioikeutesi voit tarkistaa omasta TE-toimistostasi. Työaika tehtävässä on 26 tuntia viikossa ja palkka 1 100€ kuukaudessa. Määräaikaisen työtehtävän soveltuvuuden arvioimiseksi voidaan käyttää ensin myös työkokeilua. 

Työn aloitus elokuussa, sopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko, lähetä hakemus tai kysy lisää!


Asta Lahikainen 
050 434 4924 
asta.lahikainen@teemanamuutos.fi


Jaana Romo-Inkeri
050 433 7040 
jaana.romo-inkeri@teemanamuutos.fi