Liikuntatoiminnan ohjaaja


Ovatko “liike on lääke”, “ylös ulos ja lenkille” sekä “pienikin liike piristää” sinulle tuttuja lausahduksia? 

Haluaisitko työskennellä liikkumisen ja liikkumaan innostamisen parissa sekä päästä kehittämään uutta toimintaa?Etsimme yhdistykselle uuteen tehtävään liikuntatoiminnan ohjaajaa

Työtehtäviisi kuuluu yhdistyksen jäsenille tarjottavan matalan kynnyksen liikuntatoiminnan suunnittelu, kehittäminen sekä ohjaus. Lisäksi pidät huolta lainattavista liikuntavälineistämme niin lainauskirjanpidon kuin tarvittavan huoltamisenkin suhteen. 

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta, mutta ennen kaikkea kiinnostusta monipuolista ja liikkuvaista työtä kohtaan. Edellytämme, että sinulla on työelämän pelisäännöt hallussa, osaat toimia oma-aloitteisesti ja ihmisten kanssa toimiminen on sinulle tuttua niin työyhteisössä kuin liikunnanohjauksessa. 

Työtehtävä edellyttää oikeutta yhdistyksille myönnettävään korkeimpaan palkkatukeen (olet ollut työttömänä 24 kuukautta 28 kuukauden aikana), palkkatukioikeutesi voit tarkistaa TE-toimistosta/omavalmentajaltasi. 

Työaika tehtävässä on 18 tuntia viikossa ja palkka 850€ kuukaudessa. 

Työaika voi sijoittua myös alkuiltaan. Määräaikaisen työtehtävän soveltuvuuden arvioimiseksi voidaan käyttää ensin myös työkokeilua.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi pikimmiten matkaan!

 Aloitus sopimuksen mukaan.


Lisätietoja antavat:

Asta Lahikainen 
050 434 4924 
asta.lahikainen@teemanamuutos.fi

Jaana Romo-Inkeri
050 433 7040 
jaana.romo-inkeri@teemanamuutos.fi