Ompelija (palkkatuki)


Pidätkö ompelemisesta, tuotteiden suunnittelusta sekä taidat vetoketjun vaihdon ja osaat lyhentää puntit juuri sopivaksi?Työtehtäviin kuuluu tuotteiden valmistus pehmeistä materiaaleista, korjausompelutöiden vastaanotto ja tekeminen. 

Työhön kuuluu myös pienen myymälämme, Putiikin, asiakaspalvelu- ja myyntityötehtävät.

Ompelijan tehtävässä käytetään erilaisia koneita ja työvälineitä. Etunasi on, että osaat käyttää materiaaleja käyttötarkoituksen mukaisesti taloudellisuus ja ekologisuus huomioiden sekä taidat siistin työnjäljen. 

Koulutus ja kokemus on tehtävässä eduksi, mutta ennen kaikkea toivomme kiinnostusta ompelutyötehtäviin sekä pehmeiden materiaalien kanssa työskentelemiseen. 

Kokemus korjausompelusta on eduksi. 

Edellytämme, että sinulla on työelämän pelisäännöt hallussa, osaat toimia oma-aloitteisesti ja ihmisten kanssa toimiminen on sinulle tuttua niin työyhteisössä kuin asiakkaita kohdatessa. 

Työtehtävä edellyttää oikeutta yhdistyksille myönnettävään korkeimpaan palkkatukeen (olet ollut työttömänä 24 kuukautta 28 kuukauden aikana), palkkatukioikeutesi voit tarkistaa TE-toimistosta/omavalmentajaltasi. 

Työaika tehtävässä on 26 tuntia viikossa ja palkka 1 100€ kuukaudessa. 

Työaika voi sijoittua myös alkuiltaan. Määräaikaisen työtehtävän soveltuvuuden arvioimiseksi voidaan käyttää ensin myös työkokeilua.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi pikimmiten matkaan!

Aloitus sopimuksen mukaan.


Lisätietoja antavat:

Asta Lahikainen, toiminnanvastaava 
050 434 4924 
asta.lahikainen@teemanamuutos.fi 

Jaana Romo-Inkeri, hanketyöntekijä
050 433 7040
jaana.romo-inkeri@teemanamuutos.fi