yhdistysassistentti, aloitus mahdollisimman pian

Oletko omillasi ihmisten parissa niin yhteisössä kuin viestintäkanavissa? Onko sinulla jo kokemusta erilaisista toimistoalan tehtävistä sekä viestinnästä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa? Pidätkö vaihtelevista työtehtävistä?

Yhdistysassistentin tehtävä on uusi ja työnkuvaa kehitetään yhdessä. Työtehtäviin kuuluu mm. yhdistyksen viestintäkanavien (nettisivut, blogi, some) päivittäminen sekä yhdistyksen toimintaa tukevia tehtäviä kuten toimistotyöt ja jäsentoiminnan kehittäminen. 

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta sekä kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat kohdata erilaisia ihmisiä. Tehtävään voi sisältyä tapahtumiin osallistumista, asiakaspalvelua ja ohjaamista. Tehtävässä tarvitset hyviä it-taitoja: hallitset yleisimpiä toimisto-ohjelmia, sinulla on valmiudet toimia viestintäkanavissa ja kamera pysyy hyppysissä.

Työtehtävä edellyttää oikeutta yhdistyksille myönnettävään korkeimpaan palkkatukeen, palkkatukioikeutesi voit tarkistaa omasta TE-toimistostasi. Työaika tehtävässä on 26 tuntia viikossa ja palkka 1 100€ kuukaudessa. Työtehtävän soveltuvuuden arvioimiseksi voidaan käyttää ensin myös työkokeilua.

Kiinnostuitko, lähetä hakemus mahdollisimman pian tai kysy lisää!


Asta Lahikainen 

050 434 4924 

asta.lahikainen@teemanamuutos.fi


Jaana Romo-Inkeri

050 433 7040 

jaana.romo-inkeri@teemanamuutos.fi